pkmuovi-logo.png
 

Puh. (05) 3755 244
Email pkmuovipkmuovi.fi

altaat.jpg

Yritysinfo

info4PK-Muovi Oy on muoviteollisuuden alalla toimiva laajaa osaamista tarjoava yritys, joka on erikoistunut kalanviljelylaitteiden ja -laitteistojen toimitukseen.

Kotimaan markkinoilla yritys palvelee myös kunnallistekniikan ja teollisuuden saralla. Yrityksellä on pitkä kokemus sekä kunnallisteknisten että prosessi- ja kemianteollisuuden laiterakenteiden valmistuksesta, putkisto- ja laiteasennuksista ja kunnossapito- ja huoltotöistä.

pk-muoviKattavan kotimaan toiminnan lisäksi yritys toimii myös kansainvälisesti. Pääasiallisia vientimaita ovat muut Pohjoismaat, Baltian maat ja Venäjä. Täydentääkseen fishfuturmonipuolista tuotevalikoimaansa yritys maahantuo kalankasvatuksen vedenkäsittelyprosesseihin liittyviä laitteita ja tuotteita.

PK-Muovi toimittaa sekä yksittäisiä vakiotuotteita että asiakkaan piirustuksien mukaisesti valmistettuja tai erikseen kohteen mukaan suunniteltuja kokonaisuuksia. "Avaimet käteen" periaatteella voidaan toimittaa kokonaisia pekamalaitoksia tai yksiköitä. Vakiotuotteita voidaan modifioida vastaamaan asiakkaan tarpeita ja tiloja sekä suunnitella sopivaksi eri kokoisiin tuotantoihin.

Pohjoisen ankarissa olosuhteissa testatut materiaalit ja työmenetelmät ovat perustana kestävälle laadulle. Palveluvalikoimaan kuuluu myös laitteiston ja tuotteiden käyttöönotto- ja muu alaan liittyvä koulutus.

 

YHTEYSTIEDOT:

PK-Muovi Oy
Korjalankatu 13
45130 Kouvola

sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

puhelin: 05-3755244
faksi: 05-3755234